+32 492 27 67 35

devogelaer.p@icloud.com

Logo

We are ready for you

We are ready for you

curls

Home

Over Ons

Potgieter 8 is een uiterst karaktervolle eventlocatie, gelegen in de schaduw van de kerktoren van het charmante Wambeek in Vlaams-Brabant, op 15 km van Brussel.

De zaal, de buitenruimte en de aangrenzende tuin zijn onderdeel van een voormalige manège en werden in 2015 verbouwd met oog voor stijl en luxe.

Organiseer je als bedrijf een event of seminarie of plan je binnenkort een privé feestje, dan biedt Potgieter 8 je een waaier van mogelijkheden.

Covid-19

Wij volgen altijd de laatste regels en suggesties opgelegd door de overheid. Hierdoor kunnen we (nog) niet volledig open gaan. Voorlopig staan al onze plannen “On Hold”. We houden je op de hoogte op onze facebookpagina.

Seminaries

Zoek je een plek om je volgende seminarie te organiseren? Dan ben je bij ons altijd welkom. Laat je inspireren op onze website en contacteer ons altijd gerust.

Mogelijkheden

De Zaal

Zwarte stalen ramen en een donkere gietvloer geven de zaal een rustige en strakke uitstraling. Witte muren en houten gewelven zorgen voor een warm en huiselijk gevoel.

Lees Meer

Het Terras


Een overdekte buitenbar uit hoogwaardig hout nodigt uit tot gezellig genieten van een aperitief in de zon. Het uitzicht op de tuin en het omliggende Vlaamse landschap krijg je er gratis bij.

Lees Meer

De Tuin

Een neutraal, strak omheind, groen grasveld dat tal van mogelijkheden biedt om ieder event extra luister te geven.

Lees Meer

De Tent

Een mooie luxetent die volledig waterbestendig is, maar beschermt ook tegen zonlicht en wind. Ideaal voor events outdoors. De tent zorgt voor zekerheid in ons wisselvallig land.

Lees Meer